Et helt nyt koncept fra Case IH skal give kunderne økonomisk sikkerhed omkring deres nye traktorer.

SafeGuard Fast Pris hedder det nye tiltag fra Case IH, som sikrer at kunden kender sin præcise timepris på traktoren, og er garanteret at prisen ikke ændrer sig i aftalens løbetid.

– Vi ser en stigende interesse i markedet, for at have faste omkostninger på bedriftens maskiner, det vi i daglig tale kalder TCO (Total Cost of Ownership). Det er denne interesse vi nu kan imødekomme med SafeGuard Fast Pris, siger Rasmus Buhl Christiansen, Case IH Distriktschef for Vestdanmark.

SafeGuard Fast Pris er et udlejningskoncept, og som navnet antyder, er det en del af Case IH SafeGuard programmet.

– SafeGuard Service er en serviceaftale, hvor kunden betaler en fast timepris for fuld service, og så udover at undgå de omkostningsmæssige udsving ved måske at have haft flere maskiner til en for en kort periode, også får traktoren tjekket igennem og opdateret regelmæssigt, fortæller Rasmus Buhl Christiansen.

– SafeGuard Tryghed betyder en udvidelse af den almindelige et-års reklamationsret til for eksempel tre eller fem år. Det giver sikkerhed for at man ikke står med kedelige værkstedsregninger, hvis uheldet er ude, fortæller distriktschefen for Case IH.

Både SafeGuard Service og SafeGuard Tryghed er inkluderet i SafeGuard Fast Pris, hvilket gør at antallet af omkostningsposter, som kunden skal tænke på, minimeres til timeprisen, brændstof og de nødvendige forsikringer.

Fem Nøglemodeller

Konceptet omhandler en treårig lejeperiode, og gælder for fem nøglemodeller, Puma 150 CVX, Puma 185 CVX, Puma 200 PowerShift, Puma 240 CVX og Optum 300 CVX. Det er fem af de bedst sælgende Case IH modeller, som, med timepriser startende ved 118 kr. pr. time for Puma 150 CVX og op til 200 kr. pr. time for en Optum 300 CVX, inkluderer det mest gængse udstyr som er henholdsvis vores Komfort og Performance udstyrspakker. Men igen er der en vis fleksibilitet, da man mod en merpris pr. time kan tilkøbe udstyr man måtte ønske.

– En stor usikkerhed i et hvert maskinkøb er værdien af maskinen, når den som brugt skal handles næste gang. Med SafeGuard Fast Pris tilbyder vi kunden den ultimative økonomiske sikkerhed, samtidigt med en fleksibilitet til at skifte til en nyere model, når den forholdsvis korte lejeperiode på tre år er gået, fortæller Martin Geert-Jørgensen, Case IH Distriktschef for Østdanmark.

Udover at fastlåse kundens omkostninger til en fast timepris, har SafeGuard Fast Pris den fordel for kunden, at der ikke er nogen kapitalbinding, så det nemt at komme i gang.

– Der har været rigtig meget snak om Operationel Leasing og fastpriskoncepter på maskiner over de seneste år, men det har ikke slået igennem i faktiske handler. Med lanceringen af SafeGuard Fast Pris, hvor vi tilbyder en stor sikkerhed samtidig med af timeprisen er yderst konkurrencedygtig med andre finansieringsformer, er vi da meget spændte på at se, hvilket omfang dette kan få, slutter Morten Nørtoft Jørgensen, Case IH Marketing Manager for Norden & Baltikum.

Kontakt Allan og Aksel på. tlf. 86629200 for yderligere information.

Kampagnen er udløbet, men kontakt os gerne for et godt tilbud!