Kort sagt handler præcisionslandbrug om at anvende data og teknologi til at skabe en mere præcis og bæredygtig landbrugspraksis, hvor ressourcer udnyttes mere effektivt, og samtidig opnås bedre resultater.


I en tid hvor jordens ressourcer bliver stadig knappere, er præcisionslandbrug blevet en afgørende strategi for at optimere landbrugsproduktionen, reducere miljøpåvirkningen og sikre fødevaresikkerheden. Præcisionslandbrug, også kendt som Precision Agriculture eller PA, er en teknologidrevet tilgang til landbrug, der gør det muligt for landmænd at arbejde smartere, ikke hårdere.

AFS
AFS

AFS

Case IH Advanced Farming Systems (AFS™) har været på forkant med præcisionslandbrug i mere end et årti, og med det kan landmænd styre hele cyklussen med produktion af afgrøder. Case IH AFS™ udstyr omfatter alt det, du har brug for, for at opnå gentagen præcision ned til 2.5cm, reducere overlap, sænke input-omkostninger — og maksimere dit potentielle udbytte.

Grundlæggende handler præcisionslandbrug om at bruge data og teknologi til at måle, overvåge og styre forskellige aspekter af landbrugsprocessen med høj nøjagtighed.

AFS
AFS