Har du lyst til at være med til at forandre og udvikle vores butik og lager?

Brænder du for at skabe resultater men samtidig har øje for en god personalepleje? Har du ledelseserfaring, og evner du at gå forrest og binde afdelingerne sammen? Besidder du godt købmandsskab, og er du motiveret for at skabe Midtjyllands foretrukne butik for have-park maskiner til professionelle og private?

Der er tale om en spændende og krævende stilling – og du skal være klar på at yde en dedikeret arbejdsindsats. Du vil blive en del af et stærkt team, som du kan trække på i din hverdag. Du bliver ansvarlig for at optimere vores lager og butiksdrift, og skal samtidig have et skarpt fokus på at udvikle løsninger, der giver værdi for vores medarbejdere og kunder. Foruden den daglige ledelse er du ikke bleg for at betjene kunder og hjælpe til med de praktiske gøremål.

– Du får ansvaret for den daglige ledelse af lager og butik med sparring i chefgruppen
– Du har overblikket og evner at skære igennem og træffe beslutninger
– Du evner at udarbejde bl.a. vagt- og ferieplan samt uddannelsesplaner
– Du formår at skabe en rød tråd mellem lager og butik
– Du går forrest og udviser godt købmandsskab
– Du indgår i driften og betjener gerne kunder

Vi tilbyder
En spændende lederstilling på fuld tid med løn efter kvalifikationer. Du får 35 gode kollegaer, der værdsætter godt humør i hverdagen og en arbejdsplads, hvor der er plads til at udvikle sig. Du kan læse mere om virksomheden på sørensenoglynggaard.dk.

Tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale. Indkomne ansøgninger behandles løbende og stillingerne besættes, når vi har fundet den rigtige.

Din ansøgning samt CV sendes til ccs@sogl.dk hurtigst muligt og senest den 1. august 2017.