Carsten Carøe Sørensen

”Min yndlingsmaskine er en flot Rød Case IH Axial-Flow Mejetærsker, fordi det er en stærk, driftsikker og effektiv maskine af ægte USA kvalitet.”

Sådan siger Carsten Sørensen, der er indehaver af Sørensen og Lynggaard. Fra barns ben har han været vant til at færdes blandt store maskiner, twist og dieselolie, og som 11-årig deltog han på sit første motorkursus for småmaskiner.

Med en baggrund som værktøjsmager på Grundfos og en periode som værkfører gik et generationsskifte i gang, og i 2010 overtog Carstenvirksomheden efter sin far. Virksomheden beskæftiger i dag 31 folk på fuld tid. Èn af dem er Carstens kone, Rikke, som er én af de første, du møder, når du træder ind ad døren. 

Carsten står for den daglige drift i hele huset og tager også hånd om salget af landbrugsmaskiner – især høstmaskiner – og ikke mindst virksomhedens markedsføring.

Det bedste ved mit job? ”Det er, at der aldrig er to dage, der er ens. Jeg holder af den uhøjtidelige stemning, og at hver dag er fyldt med nye udfordringer.”

Når Carsten ikke er at finde i arbejdstøjet på Fanøvej 7, brænder han for oplevelser. Skiløb med familien, løbeture og fotografering er bare et par af interesserne. Derudover er han en ivrig netværker, som putter stor energi i at styrke virksomhedens ansigt udadtil.

Carsten afslører, at han elsker Mærsk og Mercedes. Hvorfor? ”Fordi de begge har en helt særlig historie, seriøsitet og ordentlighed!”

Punktum.